Φόρεσα ότι πιο άσπρο είχα στην γκαρνταρόμπα μου, πράγμα δύσκολο για μένα γιατί είμαι λάτρης του μαύρου, και ξεκίνησα για το Deep Shallow Exposition White Party. Εκεί συνάντησα την πάντα εντυπωσιακή Fashion Editor του {vesper}, Αγγελική Μπάμπε, η οποία έμοιαζε πραγματική πριγκίπισσα με το όμορφο λευκό φόρεμά της. Αν και παραπονέθηκα στην αρχή για το dress code όταν έφτασα στον υπέροχο χώρο της πρώτης concept gallery της Αθήνας, στην οδό Ρώμα 5 στο Κολωνάκι, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να φορέσω κανένα άλλο χρώμα.
Ένας κατάλευκος χώρος που έδενε αρμονικά με το μαύρο στοιχείο που προσέθετε στο χώρο το Bulldog Dry Gin , δείγμα της άριστης συνεργασίας των δύο brands. Η ηρεμία του άσπρου που κυριαρχούσε άφηνε τις δημιουργίες της Elizabeth Leau, αρχιτέκτων αλλά και Founder και CEO του concept brand Deep Shallow Exposition, να αναδειχθούν. Ευφάνταστα γυαλιά, σε μοναδικά fashion forward σχέδια, 100% χειροποίητα, τα οποία είχαμε την χαρά, εγώ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι να δοκιμάσουμε.
ELIZABETH LEAU
Η Elizabeth Leau ακολουθεί την οικογενειακή της παράδοση και δημιουργεί μοναδικά γυαλιά πολυτελείας όπου όλα τα κομμάτια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε περιορισμένο αριθμό από την ίδια, στην Αθήνα, στο εργοστάσιο που είχε ιδρύσει ο παππούς της, το 1943, στο Γέρακα.
Το «παρών» στο λαμπερό πάρτι έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου ενώ το Bulldog Dry Gin φρόντισε να δροσίζει τους καλεσμένους με μοναδικά Bulldog perfect gin tonic cocktails, σερβιρισμένα με δύο διαφορετικούς τρόπους.
ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΥ TERRY {VESPER} editor in chief, Μπαμπε Αγγελική {VESPER} Fashion Editor
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ELIZABETH LEAU (ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΛΟ),ΜΠΕΣΥ ΒΡΕΤΤΟΥ ( BRAND MANAGER BULLDOG LONDON DRY GIN )
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ
ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ, ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΟΝΙΖΑΚΗΣ, ELIZABETH LEAU
ELIZABETH LEAU, ΤΑΣΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ








Leave a reply