Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, υπό τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), και με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά, στο Palmie bistro Κεφαλαρίου.

Ως μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του franchising, η εταιρεία DOCA, συμμετείχε στηρίζοντας ενεργά τον θεσμό και αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Social Responsibility και Web Core Strategy.

Σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία DOCA στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018

Ο Νίκος Γαλάνης , προγραμματιστής της DOCA που παρέλαβε το βραβείο Core Web Strategy

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

www.docaofficial.com

tagged in doca, dpr