Εκτός από τα αγαπημένα μας χρώματα για νύχια, η Erre Due φροντίζει τώρα ακόμα περισσότερο για την υγεία τους αλλά και για την μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια των βερνικιών…

Τρεις νέες εκπληκτικές θεραπείες νυχιών ήρθαν από την Erre Due και γίνονται πραγματικά must haves στην περιποίηση των άκρων!

Το θαυματουργό “7 in 1 elixir” αποδεικνύεται πραγματικό ελιξίριο ζωής και υγείας για τα νύχια. Με 7 ενεργά συστατικά φροντίζει τα νύχια και ενισχύει ταυτόχρονα την φυσική τους γυαλάδα. Ενδυναμώνει τα νύχια με το πεπτίδιο και το Hexanal που περιέχει, βοηθάει στην γρήγορη επιμήκυνσή τους με τα αμινοξέα, τα θρέφει απαλά με το Argan Oil και η βιταμίνη Ε τους προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία.

3 Νέες Θεραπείες Νυχιών Erre Due - VESPER gr Magazine

Μια καινοτόμα θεραπεία για τα εύθραυστα νύχια προσφέρει η “Pro Hardening Therapy”. Με βάση το συστατικό Hexanal δίνει άμεση ενδυνάμωση και ανθεκτικότητα στα νύχια. Κλινική έρευνα 4 εβδομάδων συστηματικής χρήσης έδειξε ότι το 82% των χρηστών απέκτησε πιο σκληρά και λιγότερο εύθραυστα νύχια, στο 73% βελτιώθηκε η ποιότητά τους και στο 72% μειώθηκε το ξεφλούδισμα.

Χρησιμοποιήστε το “7 in 1 elixir” και την “Pro Hardening Therapy” σε άβαφα νύχια 2 φορές την εβδομάδα αλλά και ως βάση πριν την εφαρμογή του αγαπημένου σας βερνικιού.

3 Νέες Θεραπείες Νυχιών Erre Due - VESPER gr Magazine

Και το κερασάκι στην τούρτα… αφού έχετε φροντίσει τα νύχια σας, χαρίστε τους λάμψη και διάρκεια με το “Gel Like Top Coat”. Με την χρήση του πετυχαίνετε το ίδιο αποτέλεσμα σαν να έχετε κάνει Gel. Η καινοτόμα, πλούσια σύνθεσή του προσφέρει ένα προστατευτικό φιλμ στα νύχια που παρατείνει την διάρκεια του μανικιούρ σας ενώ ταυτόχρονα δίνει έξτρα λάμψη και το προστατεύει από ξεφλούδισμα και γρατζουνιές! Απλά υπέροχο!

3 Νέες Θεραπείες Νυχιών Erre Due - VESPER gr Magazine