Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για στο Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» A NIGHT TO REMEMBER.

Το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 23 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Ο καλεσμένος της βραδιάς Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την Στοργή, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε ένα από τα παιδιά του ξενώνα της Στοργής.

Η «ΣΤΟΡΓΗ» ευχαριστεί τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Τον Χρυσό Χορηγό Porto Palace Hotel , τον μεγάλο χορηγό κοσμηματοπωλείο Thalia Exarchou  , την MP Pharma AE, τον ΣΥΦΑ, τα Πολυκαταστήματα Attica, την Aegean Airlines, το Κτήμα Παυλίδη, , τα καλλυντικά Natura Siberica, το Μητροπολιτικό Κολέγιο, τον πλαστικό χειρουργό Πρόδρομο Παπαϊωάννου, τον χειρουργό οφθαλμίατρο Λεωνίδα Μαυρουδή, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, την εταιρεία αυτοκινήτων FIAT KOΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, το εστιατόριο KRITIKOS, την MEDITRINA, την εταιρεία DOCA, την STOSA, την ERGO Ασφαλιστική, την οικογένεια Μπερμπερίδη, την VIVIFY, την εταιρεία MENDES, την ΜΑΚΒΕΛ, την εταιρεία ΡΟΥΣΣΟΣ, την ADAMS SHOES, την εταιρεία Βεργής, το ανθοπωλείο ΣΤΑΓΚΟΣ, και την Α & Α ΔΑΝΟΥ για την διακόσμηση, την εταιρεία DAVLAS & PARTNERS που σε άψογη συνεργασία με την «ΣΤΟΡΓΗ» και την βοήθεια της κυρίας Τσακάλου διοργάνωσαν μια φαντασμαγορική βραδιά.

Την επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της “ΣΤΟΡΓΗΣ”

Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ

Καλλιόπη Ροδοπούλου του χορηγού Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Θάλεια Εξάρχου του χορηγού Thalia Exarchou Jewellery, Αλεξία Πάνου, Κωνσταντίνος Αργυρός, με την πρόεδρο της Στοργής Τίμη Μπακατσέλου.

Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοργής

Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ

Στέλλα Ντόκα – Κωνσταντινος Αργυρός

Gala του του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ

Κυριάκος Ισκεντερίδης του χορηγού Natura Siberica, Έλενα Σπηλιοπούλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΡΓΗ

Μαρία Τσακάλου – Ραλλιώ Λεπίδου – Δημήτρης Μαμαδάς ιδιοκτήτης του Porto Palace

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΡΓΗ

Λεωνίδας και Νέλλη Μαυρουδή