Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο έχει ετοιμάσει το Vesper για εσάς. Το υπέροχο βιβλίο Ουρανόεσσα* του Κώστα Κρομμυδά που μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα υπογεγραμμένο, μαζί με το δαχτυλίδι της πρωταγωνίστριας που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο βιβλίο, σχεδιασμένο από τον Nicolaos Papazisis!

Όταν ένας συγγραφέας εμπνέει, ένας καλλιτέχνης δημιουργεί… Αυτό λοιπόν είναι το δαχτυλίδι της Ουρανόεσσας*.. Το δαχτυλίδι της πρωταγωνίστριας του βιβλίου που κρατάει καλά φυλαγμένα στα χαραγμένα του σύμβολα, μυστικά αιώνων.. Μπλέκει την ιστορία με τον μύθο, κι όταν ο έρωτας με τη μοίρα συναντηθούν, ενώνει για πάντα στην μαύρη του πανσέληνο το παρελθόν με το παρόν..

Ο δημιουργός του δαχτυλιδιού Nicolaos : “Είμαι από τους τυχερούς που, λόγω της συνεργασίας μου με τον Κώστα Κρομμύδα διάβασα από τους πρώτους την Ουρανόεσσα*..

Με ταξίδεψε στα σκοτεινά μονοπάτια των μυστικών της, κι όταν πια -μέσα σε ένα βράδυ- τέλειωσα το βιβλίο,  ήξερα πως θέλω να σχεδιάσω αυτό το δαχτυλίδι, για να το κρατήσω και εγώ ο ίδιος στα χέρια μου και να καταφέρω με αυτόν τον τρόπο  να μυηθώ στη μυστηριακή της ιστορία… Ίσως ακόμα να μη μπορείς, μα όταν διαβάσεις την Ουρανόεσσα*  θα με καταλάβεις…”

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 16 Μαΐου  2016 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 22Μαΐου 2016 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό.

 

Όροι και προϋποθέσεις.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Ελλάδας & Κύπρου.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με απαντητικό email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 24/05/2016, στο email που θα του αποσταλεί από το περιοδικό. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το νέο email.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway