25 διαφορετικά αρώματα χωρισμένα 3 οικογένειες αρωμάτων αποτελούν την νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους οίκους αρωμάτων στον κόσμο, τον Givaudan, και συμπληρώνει την υπάρχουσα γκάμα προϊόντων H&M Beauty.

Μια γκαρνταρόμπα αρωμάτων από την H&M

Η συλλογή αρωμάτων H&M περιλαμβάνει μια εκτενή γκάμα διαφορετικών αρωμάτων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να βρουν το δικό τους ιδιαίτερο άρωμα. Η ομάδα της H&M συνεργάστηκε με τους αρωματοποιούς Olivier Pescheux και Nisrine Grillié του οίκου Givaudan για την δημιουργία τους. Ο Pescheux είναι ένας παγκοσμίως διάσημος και βραβευμένος αρωματοποιός, ενώ η Grillié είναι ένα νέο ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της αρωματοποιίας.

«Εστιάσαμε ιδιαιτέρως στα υψηλής ποιότητας συστατικά, από τα αρώματα με μία νότα μέχρι τα σύγχρονα χαρμάνια και τα πιο πολυσχιδή αρώματα που αναδεικνύουν την προέλευση του βασικού συστατικού. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με την H&M και τη Nisrine για αυτή τη συναρπαστική συλλογή αρωμάτων»,

Olivier Pescheux

«Με ενέπνευσε πολύ η συνεργασία μου με την H&M και τον Olivier για αυτή τη συλλογή. Ήταν μεγάλη πρόκληση δεδομένης της εκτενούς γκάμας αλλά, τελικά, πιστεύω ότι η συλλογή αρωμάτων H&M συνθέτει μια όμορφη και ευπροσάρμοστη συμφωνία αρωμάτων»,

Nisrine Grillié

Μια γκαρνταρόμπα αρωμάτων από την H&M

Τα αρώματα θα τα βρείτε σε τρεις ξεχωριστές οικογένειες. Τα The singles αποτελούνται από δέκα διαφορετικά αρώματα που περιστρέφονται γύρω από μία νότα, όπως η βανίλια, η σοκολάτα ή το yuzu. Τα The Reveries, σε Eau de Toilette και σπρέι σώματος, είναι δέκα διαφορετικά αρώματα που αφηγούνται μια ιστορία ή αποπνέουν μια συγκεκριμένη αίσθηση, με ονόματα όπως Freewheeling, Sparks Will Fly και Above the Clouds. Πέντε διαφορετικά αρώματα, πιο πολυσχιδή και περίπλοκα, είναι τα The Essences. Παρασκευάζονται με βάση ένα βασικό συστατικό εξαιρετικής ποιότητας, όπως το σανδαλόξυλο, το πατσουλί ή το τριαντάφυλλο, και διατίθενται σε Eau de Parfum και σε αρωματικό έλαιο σε μορφή roll-on που έχει το ιδανικό μέγεθος τσέπης.

Μια γκαρνταρόμπα αρωμάτων από την H&M

Η Sara Wallander, Concept Designer H&M Beauty, λέει για την σειρά: «Το άρωμα έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό αξεσουάρ μόδας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε τόσο μεγάλη ποικιλία πραγματικά ξεχωριστών αρωμάτων με πολλές διαφορετικές νότες. Οι πελάτες μπορούν να πειραματιστούν με τα διαφορετικά αρώματα των τριών οικογενειών, για να βρουν το άρωμα που προτιμούν και τους ταιριάζει. Είναι σαν να χτίζεις το προσωπικό σου στυλ, το οποίο αποτελεί πάντα ένα ευχάριστο και συναρπαστικό ταξίδι»

Μια γκαρνταρόμπα αρωμάτων από την H&M