Θέλετε να μάθετε το μυστικό για την τέλεια selfie; Ήρθε η νέα συλλεκτική έκδοση #Instaready από την Physicians Formula για να σας το αποκαλύψει.

Το νέο kit #Ιnstaready με την μοναδική τεχνολογία InstaFilter Technology, μείγμα από μικροσφαιρίδια χαρίζει ματ αποτέλεσμα  και θα έχετε την τέλεια selfie στο λεπτό!

Εφαρμόστε το #Primer και δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για αψεγάδιαστη εφαρμογή και ματ αποτέλεσμα.

#SunkissedGlow με το ελαφρύ, πολύχρωμο bronzer  που αποδίδει πολυδιάστατη λάμψη και απαλύνει την ανάκλαση του φωτός στο δέρμα σας. Η απαλή βελούδινη φόρμουλά του γίνεται ένα με το δέρμα σας ενώ τα δίχρωμα μέρη και σφαιρίδια απορροφούν την λιπαρότητα αλλά όχι την υγρασία για να δημιουργήσει τέλεια όψη για selfie. Αποτελείται από InstaFilter Technology, μείγμα από μικροσφαιρίδια για ματ αποτέλεσμα, φίλτρα δυσχρωμιών και υψηλής τεχνολογίας πολυμερή προσφέροντας στιγμιαία  λάμψη, σβήσιμο των δυσχρωμιών, αλλά και προστασία  με SPF 30.

Tα τέσσερα προϊόντα # Ιnstaready συλλεκτική  έκδοση είναι τα εξής:

#InstaReady Face Primer SPF 30

#InstaReady Filter BB Bronzer

#InstaReady Contour Trio Bronze Stick

 #InstaReady Setting Spray

Βρείτε τα για περιορισμένο χρονικό  διάστημα  και μέχρι εξάντλησης  των  αποθεμάτων   στα καταστήματα  Ηοndos Center Ερμού, Παγκράτι και Αριστοτέλους   και  οnline  στο  www.beautyaz.gr

Physicians Formula - #Instaready - Vesper Magazine