Το διεθνές Ιταλικό Lingerie Brand αγαπά την Ελλάδα, έτσι λοιπόν δημιουργεί μια κολεξιόν αφιερωμένη στη Σαντορίνη.
Η παγκόσμια digital καμπάνια του brand πραγματοποιήθηκε στο νησί όπου παρευρέθηκαν περισσότερες από 15 fashion bloggers και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική Intimissimi_Santorini εμπειρία με φόντο την καλντέρα.
Φυσικά κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο χρώμα σε όλη τη σειρά, σήμα κατατεθέν του πιο ρομαντικού και σοφιστικέ νησιού του κόσμου.
Πρόκειται για μια καμπάνια που βασίζεται στα social media και κυρίως στο instagram με το hashtag #IntimissimiLovesSantorini.
Τέλος, για αυτό το digital project, η Intimissimi συνεργάζεται με την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Brain (http://www.hotelbrain.com/EL/)
Share:














Leave a reply