Πολύς λόγος έχει γίνει για την ψυχολογική κατάσταση του Justin Bieber και το γεγονός ότι αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα διάστημα, δίνοντας τον χρόνο να τα βρει με τον εαυτό του και να νιώσει ξανά φυσιολογικός.

Το YouTube Originals ακολουθεί τον Justin Bieber στην επάνοδό του αυτή, με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, το “Seasons”. Όπως ο ίδιος ο Justin λέει, στη ζωή του ανθρώπου υπάρχουν οι καλές και οι άσχημες περίοδοι και μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποσυρθεί, στους ανθρώπους που τον στήριξαν, κυρίως στη σύζυγό του Hailey, και παρουσιάζει την διαδρομή του για την δημιουργία του νέου του άλμπουμ.

Ο Justin Bieber αλλάζει σελίδα στη ζωή του και αποκαλύπτει τα πάντα στο νέο ντοκιμαντέρ του YouTube

Παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ δεν μπορεί κανείς να μην σκεφθεί το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ευάλωτοι και όσα χρήματα και αν έχουν κερδίσει στη ζωή τους, τίποτα δεν είναι τόσο πολύτιμο όσο η υποστήριξη των αγαπημένων τους προσώπων. Τελικά πόσο αξίζει να δημιουργήσεις μια αμύθητη περιουσία αν είσαι ένας “ζωντανός νεκρός”; Ο Justin πάντως φαίνεται αποφασισμένος να ζήσει και αφού παραδέχεται στο ντοκιμαντέρ τον εθισμό του σε ουσίες, παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να τον καταπολεμήσει.

Ο Justin Bieber αλλάζει σελίδα στη ζωή του και αποκαλύπτει τα πάντα στο νέο ντοκιμαντέρ του YouTube

Το ντοκιμαντέρ μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει δωρεάν ανά επεισόδιο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, στο YouTube, εδώ, ή ολόκληρο στο συνδρομητικό κανάλι του YouTube.