Στο Atelier της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Όλγας Καραβερβέρη, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Ντάβλα, η οποία δοκίμασε με τη βοήθεια της σχεδιάστριας, υπέροχα κομμάτια από τις μοναδικές της δημιουργίες.

Mία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της αποτελεί η Όλγα Καραβερβέρη με απαράμιλλο ταλέντο, έντονη δημιουργικότητα αλλά και μεγάλη αγάπη για τη μόδα να την χαρακτηρίζουν. Η πορεία της ξεκίνησε από το Euro Academy Fashion School of Art & Design της PanSik Scuola Di Moda Italia και με την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά της Όλγας Καραβερβέρη, στις νυφικές αλλά και στις συλλογές υψηλής ραπτικής κατέκτησε μια σημαντική θέση στον χώρο της μόδας.

Η απόλυτη έμπνευσή της ήταν και είναι πάντα η γυναίκα και αποτελεί πάντα το έναυσμα της, για κάθε νέα δημιουργία, ενώ με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ που διαθέτει, επιλέγει η ίδια ένα προς ένα τα υφάσματα, τις δαντέλες και επιμελείται κάθε μικρή λεπτομέρεια. Το τέλειο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την αίσθηση θεατρικότητας που υπάρχει σε κάθε φόρεμα. Είναι εξάλλου γνωστό ότι διάσημες Ελληνίδες επιλέγουν να ντυθούν by Olga Karaververis καθώς οι δημιουργίες της είναι tailor-made και έχουν μοναδικό χαρακτήρα, που εκφράζει την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Οι ανάλαφρες και κομψές γραμμές που έχουν οι δημιουργίες της είναι αυτές που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Η αφοσίωση στην δεξιοτεχνία είναι εμφανής με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες αλλά και την αρμονία των γραμμών. Δημιουργίες με στυλ κλασσικό αλλά και μοναδικά αισθησιακό. Όνειρο και δημιουργία, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών είναι συνώνυμο με το όνομα Όλγα Καραβερβέρη.

Atelier

Ηρακλείτου 17 & Τσακάλωφ, Κολωνάκι

Τηλ.: 210 3633101, email: kolonaki@karaververis.com

Show Room

Εθνικής Αντιστάσεως 102, Ελευσίνα

Τηλ.: 210 5544995 – 210 5540581, email: info@karaververis.com