Πες μας για την εμπειρία σου στις Κάννες. ( Πως βρέθηκες εκεί; Τι έκανες εκεί; Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχεις από αυτή την εμπειρία; Πως σε έκανε να αισθανθείς αυτή η εμπειρία;)
Τα έργα τέχνης μας μας έφτασαν εκεί. Ένας φίλος μας πρότεινε στη Germaine Giles, στυλίστρια και μοντέλο . Όταν ήρθε να μας γνωρίσει από κοντά , μαγεύτηκε .
Συνεπώς ,στο επόμενο project της , μας προσκαλεσε και έτσι βρεθήκαμε στο φεστιβάλ των Καννών .
Έντονες στιγμές υπήρξαν πολλές , τολμώ να πω.
Το πρώτο βράδυ πήγαμε σε ένα πάρτι στο Μονακό και ήμουν εντυπωσιασμένη που οι άνθρωποι ρωτούσαν όλο το βράδυ για το κόκκινο φόρεμά μου .
Η ικανοποίηση ότι κάθε μέρα ένα από τα ρούχα μας επιλεγόταν για το κόκκινο χαλί. Υπέροχο απλά!!
Μια από τις μέρες που ήμουν εκεί , είχα την χαρά να είμαι μέρος του πάρτι του Fashion TV για το φεστιβάλ των Καννών , όπου μετά την συνέντευξη η παρουσιάστρια Anaij φόρεσε ρούχα μας για την performance της εκείνο το βράδυ.
Γύρισα γεμάτη επιβεβαίωση και επιβράβευση. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι σε μέρη όπου πάντα ονειρευόσουν ,περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που θαυμάζουν το έργο σου .
Ευχαριστώ πολύ Lila
Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι από το προσωπικό αρχείο της σχεδιάστριας
Σελίδα 3 από 3





















Leave a reply