Όλοι οι διεθνείς οίκοι μόδας έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις νέες τους Pre-Fall συλλογές με εντυπωσιακά catwalks. Ο οίκος Louis Vuitton, που ακόμα δεν έχει ορίσει το μέρος και την ώρα της δικής του παρουσίασης της νέας κολεξιόν, αιφνιδίασε τους απανταχού fashionistas με απανωτά post στο Instagram από το νέο του lookbook.
Ο διάσημος φωτογράφος Collier Schorr φωτογράφησε πριν τις γιορτές, 17 αγαπημένες περσόνες του Hollywood, στο στούντιό του στη Νέα Υόρκη. Όπως γράφει και η λεζάντα κάθε φωτογραφίας, ο Nicolas Ghesquière προσκάλεσε ένα καστ φίλων που αντικατοπτρίζουν τον εκλεκτικισμό της γυναικείας ταυτότητας για να ενσαρκώσει τη νέα γυναικεία συλλογή της Louis Vuitton, η οποία θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Μάιο.
Ο ίδιος ο Nicolas σχολίασε σχετικά: «Αυτές οι γυναίκες αντικατοπτρίζουν τη διαφορετικότητα των χαρακτήρων που εκπροσωπούνται και υμνούνται από την Louis Vuitton. Είτε είναι σταρ, είτε νέα πρόσωπα, έχουν την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα στις επιλογές που κάνουν, ενώ ταυτόχρονα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα».

















Leave a reply