Η Κέρκυρα, “η μεγάλη κυρία των επτανήσων”, φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο, πέραν από τους αμέτρητους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλούς επώνυμους. Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νησί δεν θα μπορούσαν παρά να το επιλέξουν απολαμβάνοντας μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Οι διάσημοι καλεσμένοι του ξενοδοχείου χαίρουν πάντα την υποδοχή και την φιλοξενία του άκρως επιτυχημένου Διευθυντή του Corfu Palace, Αλέξανδρου Ανεμογιάννη, αλλά και της λαμπερής σύζυγου του Κατερίνας Φαρούγγιας, η οποία ανήκει στο δυναμικό των MEDIΠΡΙΝΟΥ, με τα οποία συνεργάζεται το ξενοδοχείο προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1954, από τον γνωστό αρχιτέκτονα Σακελάριο και αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί. Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το γνωστό σε όλους Liston και λειτουργεί όλο το χρόνο με 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας, έχοντας έτσι την δυνατότητα να ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί ακόμα ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος SPA, σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU.  H εξωτερική του πισίνα με θαλασσινό νερό, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο κήπο που δύσκολα συναντάει κανείς σε ένα ξενοδοχείο πόλεως.

Το Corfu Palace υπόσχεται ακόμα ξεχωριστή διασκέδαση στο “Casino Corfu” που βρίσκεται και πάλι στο ξενοδοχείο, ενώ θα σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου κάτω από τα αστέρια με θέα τη θάλασσα.

 

MediPrinou Corfu - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΟΥΓΓΙΑ (ΔΥΝΑΜΙΚΟ MEDIΠΡΙΝΟΥ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ CORFU PALACE)

MediPrinou Corfu

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΟΥΓΓΙΑ(ΔΥΝΑΜΙΚΟ MEDIΠΡΙΝΟΥ), ΣΗΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ