Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ξενοδοχείο Metropolitan διοργάνωσε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του και γέμισε με παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι και πολύ αγάπη.

Η υπέροχη αίθουσα Aegean Sea (την ξέρω από πρώτο χέρι αφού εκεί έκανα την δεξίωση του γάμου μου και μου χάρισε μια ονειρική βραδιά) ήταν τι άλλο γιορτινή και λαμπερή γεμάτη θετική ενέργεια από τα παιδιά του προσωπικού αλλά και από τα παιδιά από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, το “Χατζηκυριάκειο ‘Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας” και τη “Στέγη Θηλέων ‘Αγιος Αλέξανδρος”. Η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή μαζί με την κα Ευγενία Χανδρή μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά.

Συγχαρητήρια στο Metropolitan για την ευγενική του χειρονομία για τα παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη από χαρά, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

 

Παιδικά χαμόγελα στο Metropolitan - VESPER gr Magazine

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

 

Παιδικά χαμόγελα στο Metropolitan - VESPER gr Magazine

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΦΟΡΜΟΖΗ

 

Παιδικά χαμόγελα στο Metropolitan - VESPER gr Magazine

ΛΕΝΑ ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΚΛΑΡΙΔΟΥ

 

Παιδικά χαμόγελα στο Metropolitan - VESPER gr Magazine

ΕΛΕΝΗ ΠΑΪΔΟΥΣΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΪΔΟΥΣΗΣ