Το εστιατόριο “Νεράντζι”, στην οδό Μητροπόλεως 72, στην καρδιά της Αθήνας, επισκέφτηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου με τον γνωστό PR Manager Γιώργο Ντάβλα.

Το εστιατόριο λουσμένο από φυσικό φως, χαρακτηριστικό vintage πλακάκι- σκακιέρα και εντυπωσιακά βιτρό μοιάζει  να έχει βγει από μια άλλη εποχή, ενώ το βλέμμα κεντρίζει η τεράστια ανοιχτή κουζίνα ντυμένη με μπρούντζο, ο ξυλόφουρνος και το ψυγείο με τα αλλαντικά. Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο που τις περασμένες δεκαετίες στέγαζε τους νεωτερισμούς Παπασπυρόπουλου, απ’ όπου έχουν παρελάσει όλες οι καλές κυρίες της εποχής για να διαλέξουν δαντέλες, κομπινεζόν και γάντια.

Φυσικά η παρουσία του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin, σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην κουζίνα, δεν μπορεί παρά να εγγυάται τη γαστρονομική πανδαισία που μπορεί να γευτεί κανείς στο εστιατόριο “Νεράντζι” με γεύσεις που ακτινοβολούν φρεσκάδα και νοστιμιά.

Η Καινούργιου στο εστιατόριο Νεράντζι