Ο Δημήτρης Ορδουλίδης, έδειξε σε νεαρή ηλικία ότι η δημιουργικότητα είναι μια από τις αρετές, οι οποίες θα τον στιγματίζουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Ψάχνοντας για μια σχολή μόδας που θα του προσφέρει σημαντική τεχνογνωσία, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων. Τον κέρδισε το Design department στο Ντίσελντορφ στην Γερμανία.

Τα Catwalks του 2ου New Generation Fashion Lines - VESPER gr Magazine

Μια αρχή που συνοδεύει τον Δημήτρη στην καριέρα του είναι το εξής: πέρα από την αγάπη, τον σχεδιασμό και τη μόδα είναι η τέχνη. Μια άλλη αρχή που τον ακολουθεί από την αρχή της καριέρας του είναι εκείνο που είχε κερδίσει από τον σχεδιαστή Γιώργο Ελευθεριάδη. Η πρακτική των τεσσάρων μηνών που διέπραξε στο ατελιέ του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή στην Αθήνα, έδειξε στον Δημήτρη ότι το ταλέντο είναι απλά μια σκιά του συνόλου, αλλά η σκληρή δουλειά είναι το “φως” .

Ως μια πηγή έμπνευσης του αναφέρει τα συναισθήματά του. “Ονειρεύομαι μια όμορφη εικόνα που αποτελείται από ανθρώπους, τους οποίους η φαντασία μου τους ντύνει με ρούχα. Τα ρούχα μου είναι τα όνειρά μου. Στόχος και σκοπός στην ζωή του: Να καταπλήξει τον κόσμο με τα όνειρά του.

Τα Catwalks του 2ου New Generation Fashion Lines - VESPER gr Magazine