Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ESPRESSE A.E. εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον γνωστό PR Man Γιώργο Ντάβλα, μαζί με τη υπεύθυνη Εταιρικής Λειτουργίας της εταιρείας, Βάσω Παρνασσά.

Η ESPRESSE A.E. η οποία ιδρύθηκε το 1996 και έχει αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια.

O γλυκόπιοτος, κρεμώδης και αρωματικός espresso Portioli απευθύνεται στους buongustai, τους εραστές του τέλειου espresso. H μοναδική του γεύση, που μετά από μακροχρόνια έρευνα είναι αποτέλεσμα της μίξης των εκλεκτότερων ποικιλιών Arabica και Canephora, είναι αυτό που τον κάνει να διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους.

tagged in dpr, portioli