Συνεχίζοντας τη δυναμική πολιτική εξωστρέφειας, η PORTIOLI – ESPRESSE A.E. έλαβε και φέτος μέρος στη δημοφιλή έκθεση HOST 2017 στο MILANO που παραδοσιακά προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας στην εταιρεία την ευκαιρία να παρουσιάσει στη διεθνή αγορά τη νέα γενιά μονοποικιλιακών καφέδων καθώς και την σοκολάτα fondente με ποσοστό 42% κακάο.

portioli host 2017

Στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικά περίπτερο, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις για την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών αλλά και τη δρομολόγηση νέων που θα ταξιδεύσουν την καινοτομία και μοναδική γεύση του καφέ espresso Portioli σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τη φυσική απόλαυση του καφέ, της σοκολάτας, του τσαγιού και όλων των άλλων προϊόντων.

portioli host 2017

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE A.E. κ. Νίκος Παππάς καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του GRUPPO Portioli Mr. Mattia Portioli στο επίσημο GALA που διοργανώθηκε από τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου, κ. Sarah Portioli, δήλωσαν εξαιρετικά υπερήφανοι για τη νέα αυτή πολιτική και θέλησαν να ευχαριστήσουν τους πολυάριθμους πιστούς Έλληνες καταναλωτές και συνεργάτες τους, που με τη συνεχή στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης τους ανεβάζουν τον ESPRESSO PORTIOLI στις κορυφαίες θέσεις τόσο της Ελληνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς.

portioli host 2017

Έτσι η Host επιβεβαιώνει την ιδιότητά της ως ένας πραγματικός κόμβος στον κόσμο του κλάδου της φιλοξενίας καθώς και ως τόπος συνάντησης των αλυσίδων του παγκόσμιου εμπορίου που διαμορφώνουν τις τάσεις του αύριο και δικτυώνουν τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

portioli host 2017

Νίκος Παππάς, Mattia Portioli

portioli host 2017

Δημήτρης Πλεξίδας, Mattia Portioli, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Λιούλιος, Βίκυ Αδαμίδου

portioli host 2017

Δημήτρης Λιούλιος, Βάσω Παρνασσά, Moreno Portioli, Nίκος Παππάς, Δημήτρης Πλεξίδας, Χρήστος Μπαλασόπουλος

portioli host 2017

Η οικογένεια Portioli μαζί με τον Νίκο Παππά, την Έλλη Κουτέρη και τη Ζένια Παππά

 

 

 

 

tagged in dpr, portioli