Όχι, στο σημερινό άρθρο δεν θα αναφερθούμε σε ροζ φουσκωτά flamingos που έχουν κατακλύσει τις παραλίες και τα social media, αλλά θα αναφερθούμε σε 5 αγαπημένα καλοκαιρινά trends που μπορούν εύκολα και γρήγορα να απογειώσουν τα βραδινά ή και καθημερινά μας looks.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι και φυσικά πως θα τα φέρουμε στα “μέτρα” μας.

Braids

Πηγή: Pinterest

Είτε είναι γαλλικές, είτε από την μία μεριά, σε boho στυλ, είτε box braids, οι λεγόμενες στα ελληνικά, πλεξούδες είναι ό,τι πιο τελευταίο, ξανά, στις τάσεις των μαλλιών. Όποιο στυλ και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως θα είστε απόλυτα σικ και άνετη, χωρίς να ζεσταίνεστε.

Glossy eyes

Πηγή: Pinterest

Η τάση από τις πασαρέλες πέρασε και στο πιο καθημερινό μακιγιάζ, δίνοντας ένα εντυπωσιακό εφέ σε ένα απλό μακιγιάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το πετύχετε είναι απλά να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο gloss με ένα πινελάκι πάνω από τις σκιές σας με απαλές κινήσεις.

Draping

Πηγή: Pinterest 

Η επιστροφή στα ’80s είναι γεγονός και αυτό το αποδεικνύει ακόμα ένα trend που έρχεται από το παρελθόν. Με πολύ απλά λόγια, το draping είναι το αντίστοιχο contouring αλλά με την χρήση ρουζ. Εν ολίγοις, αναδεικνύουμε την περιοχή των ζυγωματικών και των φυσικών σκιάσεων με ένα προϊόν ρουζ σε όποια απόχρωση θέλουμε, τονίζοντας τις φυσικές μας γωνίες.

Dot Eyeliner 

Πηγή: Pinterest

Αν είστε φανατικοί με το μακιγιάζ θα έχετε δει ίσως eyeliners με μία μικρή κουκκίδα στην μύτη μπροστά. Ίσως να αναρωτηθήκατε που μπορεί να χρησιμεύει κάτι τέτοιο. Η απάντηση βρίσκεται στο παραπάνω trend. Το eyeliner αλλάζει και γίνεται πιο anime και παιχνιδιάρικο, απλά με την προσθήκη μίας μικρής κουκκίδας είτε στο κάτω μέρος του ματιού, είτε στο τέλος της γραμμής του eyeliner.

Φακίδες 

Πηγή: Pinterest 

Κλείνουμε με ένα trend που ήδη κυκλοφορεί έξω και δεν είναι άλλο από τις φακίδες. Με γκλίτερ, αστεράκια, χρωματιστές ή πιο φυσικές, είτε έχετε εκ του φυσικού είτε όχι, είναι σίγουρα ένα από τα trends που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέσα στο 2017 και που θα συνεχίζουμε να το βλέπουμε έντονα και μέσα στο καλοκαίρι.