Περισσότερο χαλαρή και λιγότερο συγκρατημένη, αλλά πάντοτε κομψή η capsule συλλογή THEMIS • Z ορίζει τους κανόνες του σύγχρονου resort wear.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Όσοι βρέθηκαν στη Μύκονο την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αυτή συλλογή με την παρουσία της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη και να μεταφερθούν στη Μύκονο των 70s μέσω των εντυπωσιακών μοτίβων εμπνευσμένα από την Ελληνική Αρχιτεκτονική και τις Διακοσμητικές Τέχνες που κυριαρχούν στις δημιουργίες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Έχοντας στο νου την αυθεντικά free spirit ζωή της Μυκόνου στα 70s και βασισμένη στις συναρπαστικές εξιστορήσεις του πατέρα της Κώστα Ζουγανέλη, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια capsule συλλογή που αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια μιας resort γκαρνταρόμπας.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΤΖΟΒΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Μια σειρά ρούχων για τη σύγχρονη γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση και επιλέγει να την εκδηλώσει με easy chic επιλογές που χαρακτηρίζονται από μια δόση ενηλικιωμένου glam. Στη φετινή συλλογή, τα lightweight πλεκτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Μια ολόλευκη πλεκτή μάξι φούστα που χάρη στη ribbed πλέξη της δημιουργεί την ψευδαίσθηση των πιετών συνδυάζεται με ένα αντίστοιχο πλεκτό spaghetti strap top και γίνονται ο ορισμός του luxe nomadic στυλ.

ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ, ΜΑΡΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ, ΜΑΡΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Για τη Θέμιδα Ζουγανέλη η απλότητα στο design, η άριστη ποιότητα στα υφάσματα και οι περίτεχνες λεπτομέρειες ορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Γι’ αυτό ένα αέρινο μάξι καφτάνι σε έντονο σμαραγδί χρώμα με λαιμόκοψη διακοσμημένη με χάντρες, μια μάξι φούστα με σκίσιμο και τα χρυσά Kyklos μοτίβα να αναδεικνύουν τον ποδόγυρο και ένα one-shoulder μίνι φόρεμα με το σύμβολο Maze σε επανάληψη ορίζουν τη σύγχρονη προσέγγιση του eveningwear.

ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ, ΛΙΛΕΤΑ ΜΠΟΥΔΑ

Για τις resort εμφανίσεις, το statement κυκλικό καλάθι του brand διακοσμείται κι αυτό φέτος με το μοτίβο Kyma στη laser cut ξύλινη μορφή του και το cult αξεσουάρ αποκτά μια σύγχρονη προσέγγιση.

ΚΑΡΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΚΑ ΧΑΛΚΙΑ

TATIANA DABL, VERONICA TOUB, SOPHIE DE PICCIOTO, CLAIRE ANNE STROLL

TATIANA DABL, VERONICA TOUB, SOPHIE DE PICCIOTO, CLAIRE ANNE STROLL

NIKOL BEARE, ORIANA VARGAS