Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ολοκαίνουργιο Theoxenia Palace Spa είχαν όσοι παραβρέθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων Theoxenia Palace Hotel.

Στον ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Spa, με την πρώτη κλειστή θερμαινόμενη πισίνα σε ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια, τη Σάουνα, το Χαμάμ, το Υδρομασάζ καθώς και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για μασάζ.

Η  αποτελείται από στοιχεία που παραπέμπουν στην αρχιτεκτονική των αρχαίων λουτρών της Ρώμης, αποτελούν την εσωτερική πισίνα, ενώ οι απαλές αποχρώσεις του μπλε σε συνδυασμό με λευκό μάρμαρο δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της πολυτέλειας. Στο χώρο εισέρχεται φυσικό φως από τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή ενώ το βράδυ ο ειδικός φωτισμός οροφής δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η εσωτερική πισίνα είναι θερμαινόμενη και ανοιχτή όλο το χρόνο.

Εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια ποικιλία από χαλαρωτικά μασάζ και ευεργετικές θεραπείες που ανανεώνουν και ξυπνούν τις αισθήσεις σας, στο χαλαρωτικό και άνετο περιβάλλον που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Απολαύστε μια υγιή συνεδρία σάουνας ή επιλέξτε από τις θεραπείες ημέρας προσώπου, σώματος και μασάζ που προσφέρονται στο Spa. Διαθέσιμη κατόπιν ζήτησης, αισθητικός του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει μια ποικιλία από χαλαρωτικά μασάζ και ευεργετικές θεραπείες που ανανεώνουν και υποκινούν τις αισθήσεις σας.

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa

Διονύσης Δανάλης, Ρόη Αποστολοπούλου, Βασίλης Αποστολόπουλος

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa

Βασίλης Τρίκαρδος, Βλάσης Χολέβας, Μάκης Δανάλης

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa

Χρήστος Αποστολόπουλος, Φανή Σαραντοπούλου, Βασίλης Τρίκαρδος, Μάκης Δανάλης

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa

Ειρήνη Νταϊφά, Ρούλα Λινάτσα

Νέες υπηρεσίες στο Theoxenia Palace Spa

Δημήτρης Ιορδάνης, Τιτή Ντολαπτσή