Την νέα του κολεξιόν νυφικών φορεμάτων θα παρουσιάσει ο οίκος μόδας Τρανούλη στην Bridal Fashion Week που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 14 – 16 Ιανουαρίου ’17. Τo Fashion Show του οίκου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:30.
Τα 30 χρόνια συμπληρώνει φέτος ο οίκος μόδας και εμφανίζεται ανανεωμένος με την συμμετοχή της Αθηνάς και του Αναστάσιου Τρανούλη, οι οποίοι σχεδίασαν την νέα κολεξιόν πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα τους Θεόδωρου Τρανούλη.
Το ιταλικό σατέν, το γαλλικό τούλι, η ισπανική δαντέλα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής τα οποία συνδυάζονται με πολυτελή κεντήματα, ενώ η κολεξιόν συνδυάζει ένα σέξι και ρομαντικό στυλ που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.
Share:
Leave a reply