Η διαδικασία της ψηφοφορίας του ανοιχτού διαγωνισμού σχεδίου μόδας Fashion Design Project της 18ης Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, Βάλιας Καστρουνή. Η Βάλια συγκέντρωσε 2.265 ψήφους και κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα σε 31 νέους υποψηφίους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Πάνω από 10.000 fans έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, αριθμός ρεκόρ μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντας για ακόμα μία φορά την προσπάθεια των νέων δημιουργών που συμμετείχαν στο θεσμό!

Η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία  να παρουσιάσει την πρώτη της collection στο κοινό αλλά και στον κόσμο του κλάδου της μόδας κατά την 19η Athens Xlcusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Άνοιξη και εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής της στα New Designers Awards, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την επαγγελματική της εξέλιξή!

Η Βάλια Καστρουνή είναι 21 ετών, σπουδάζει φωτογραφία και οπτικοακουστικές τέχνες στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Fashion Design, στην Accademia di Belle Arti στην Βενετία. Η αγάπη της για την τέχνη την προέτρεψε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και να εκφράζεται μέσα από αυτό. Από το 2013 διατηρεί το δικό της fashion blog, Kashion Blog, μέσα από το οποίο μοιράζεται τις προσωπικές της στυλιστικές επιλογές και απόψεις για την μόδα. Η νίκη της στο FDP είναι το πρώτο βήμα το οποίο θα την φέρει πιο κοντά στο όνειρο της, που είναι η ενασχόλησή της με το Fashion Design και το Styling.

 

 

Βάλια Καστρουνή - Fashion Design Progect - axdw - VESPERgrMagazine