Το μέλλον συναντάει την μόδα… “Wearable Technology ESCAPE” ονομάζετε η κολεξιόν που θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές του AthensFashionClub στην 18η Athens Xclusive Designers Week, και είναι μια ματιά στο αύριο. Όχι μόνο γιατί οι σχεδιαστές αυτοί θα είναι οι επόμενοι μεγάλοι έλληνες σχεδιαστές αλλά επίσης γιατί παντρεύουν το ένδυμα με την τεχνολογία.
Η κολεξιόν ενσωματώνει την ολοκληρωμένη γνώση του σχεδιασμού ενδυμάτων με την χρήση υλικών και εφαρμογών της φορέσιμης τεχνολογίας… κάτι νέο και φρέσκο έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από τους σπουδαστές μιας Σχολής Μόδας. Εντυπωσιακές δημιουργίες με μοντέρνα αισθητική και ταυτόχρονα λειτουργικές σε συνδυασμό με την χρήση τεχνολογίας. Ακούγεται και είναι πολλά υποσχόμενο.
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στις 17.00, θα παρουσιαστεί η κολεξιόν, στο πλαίσιο της εβδομάδας Μόδας AXDW, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 103-105, Αθήνα.
Συντονιστείτε στην σελίδα της Σχολής στο facebook AthensFashionClub για να μαθαίνετε τα πάντα ενδιαφέροντα νέα της!
Leave a reply