Για την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πονοκέφαλος δεν αποτελεί πια εμπόδιο στην πραγματοποίηση των καθημερινών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεών της, χάρη στην άμεση και ανακουφιστική δράση του Head X, το οποίο συστήνει ανεπιφύλακτα. Με το Head X μπορεί ν’ απολαμβάνει τη μέρα στο αγαπημένο της σημείο του σπιτιού, την κουζίνα, χαμογελαστή και χαλαρή.

Η Υβόννη Μπόσνιακ μπορεί να λέει πλέον, τέλος στα χάπια αλλά και στον πονοκέφαλο. Κι όλα αυτά, μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Υβόννη Μπόσνιακ - Χαμογελαστή στο αγαπημένο της σημείο, την κουζίνα - HEAD X

Το Head X είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο, με την πρωταρχική καινοτομία του, να βρίσκεται στη μορφή του. Είναι ένα stick ειδικά σχεδιασμένο για άμεση εφαρμογή στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, που παρέχει αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το συστατικό που, επιπλέον, καθιστά το Head X καινοτόμο, είναι η δραστική ουσία της μενθόλης την οποία εμπεριέχει.

Δεν είναι τυχαίο πως η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δείξει μήνες τώρα την προτίμησή της στο Head X. Η ίδια πρωταγωνιστεί και στο ανάλογο τηλεοπτικό spot για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο.

Ιδιαίτερα ευεργετικό αποδεικνύεται το Head X για όσους παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Ενώ, χάρη στο μικρό μέγεθος του τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Επιπρόσθετα, όσον αφορά τις γυναίκες, αξίζει να ειπωθεί ότι, είναι τόσο διάφανο, που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.