Στο εστιατόριο Fifty Seven στη Γλυφάδα έγινε το Pre Christmas dinner με την υπογραφή της elit by Stolichnaya. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όπου λαμπεροί καλεσμένοι από την κοσμική Αθήνα ήταν παρόντες.
Και ο λόγος για την διοργάνωση αυτού του υπέροχου δείπνου; Μα τι άλλο από το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής φιάλης Andean Edition elit by Stolichnaya η οποία κατασκευάζεται σε κρυστάλλινο μπουκάλι, χειροποίητο, του οίκου Glencairn® Crystal, ενός από τους κορυφαίους οίκους κρυστάλλων στον κόσμο.
Η εκλεπτυσμένη γεύση της ήταν η έμπνευση για τα cocktails της βραδιάς αλλά και για τα γευστικά πιάτα που απόλαυσαν οι καλεσμένοι.
Λίγα λόγια για την νέα φιάλη, με το μπουκάλι να είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να διαθλά το φως και να ενισχύει την καθαρότητα του υγρού. Σφραγισμένα με επιχρυσωμένο μετάλλιο που πάνω του έχει ένα ρουμπίνι το οποίο απεικονίζει τη φλόγα της elit από τη Stolichnaya. Το μπουκάλι στη συνέχεια φυλάσσεται σε μία ξύλινη θήκη φιλοτεχνημένη από μαύρη κερασιά της Χιλής. Η θήκη που ξεχωρίζει για το μοναδικό σχεδιασμό του μπουκαλιού της.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ Senior brand manager Stoli, ROB CULLINS CEO Stoli, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Regional director Stoli
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ
ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΠΙΛΑΛΗ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΥΪΔ
ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΤΑΒΛΑ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥ (Chairman & Managing director ΒΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ )
ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΤΤΑΣ
ΜΠΙΛ ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΑΠΤΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ, ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΚΑΤΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ











Leave a reply