Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει. Mπορεί πολλοί εκεί έξω να μην αγαπούν καθόλου τις καρδούλες, τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα άλλα κλισέ της πιο γλυκειάς γιορτής του χρόνου. Κανείς μα κανείς όμως, δε μπορεί ποτέ να αντισταθεί σε ένα αρκουδάκι!

Φέτος η MALIYA, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, εμπνέεται από το πιο χαριτωμένο αντικείμενο, το παιχνίδι αρκουδάκι, μετατρέποντάς το σε μοναδικά edition fashion items, που είναι.. too cute and unBEARably sweet!

"BEAR WITH ME" More than Valentines Special Collection MaLiYa

H «Bear With Me» Collection με τα classic statement pieces with a fashionable and modern twist και τα τρισδιάστατα διακοσμητικά αντικείμενα με έμφαση στη λεπτομέρεια, υπόσχεται να δώσει τόνους μαγικής λάμψης τόσο στα outfit όσο και σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

"BEAR WITH ME" More than Valentines Special Collection MaLiYa

Και επειδή όπως λένε, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, η συλλογή «Bear With Me» είναι διαχρονική και για όλο τον χρόνο!

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα δώρα και ψάχνεις για το τέλειο, more than Valentine’s gift για την καλή σου, τον καλό σου ή ακόμα και για σε εσένα.. ΒEAR in mind οτι η νέα κολεξιόν «Bear With Me» είναι BEARning hot!!!!

"BEAR WITH ME" More than Valentines Special Collection MaLiYa