Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι! Όλα εξαρτώνται από την επιλογή των σωστών ενδυμάτων. Ένα αμάνικο φόρεμα κοστούμι (Toi&moi) είναι η επιτομή του σέξι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που νιώθει ισχυρή και ικανή να αποπλανήσει. Μια επιλογή σε μαύρο χρώμα είναι πάντα ασφαλής, αλλά εγώ επέλεξα ένα λευκό με χρυσές λεπτομέρειες που δείχνει ακόμη πιο πολυτελές. Αυτό το ντύσιμο είναι κατάλληλο για κάθε είδους εκδήλωση και ικανό να σας κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Απογειώστε το look σας με χρυσά κρυστάλλινα κοσμήματα (Lillian Papoutsoglou) και λαμπερές χρυσές γόβες (Ria Labrinoudi). Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά σύνολα που μπορείτε να φορέσετε! Μην αφήνετε όμως τίποτα στην τύχη, φροντίστε να χτενίσετε τα μαλλιά σας ανάλογα και να εφαρμόσετε ένα ουδέτερο μακιγιάζ. Φυσικά μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου σας, όσο μεγαλύτερα είναι τόσο το καλύτερο, για να αποπνεύσετε μια αύρα μυστηρίου!

Credits

Photography : YourPhotoPros.gr

Makeup & Hairstyling: Makigiaz.Com

Model : Terry Paganopoulou

Πατήστε Κλικ στην παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσει το Flipbook του VesperStylish Look.

(Κάντε διπλό κλικ στο Flipbook για να κάνετε zoom in & out | Πατήστε esc για να βγείτε από το Flipbook)

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...