Ο Άρης Κατσιγιάννης είναι ένας πολύ ταλαντούχος freelance photographer και travel filmmaker με έδρα την Αθήνα. Ασχολείται με ταξιδιωτική φωτογραφία και κινηματογραφική παραγωγή, καθώς και με εταιρική κινηματογραφική παραγωγή. Έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες όπως: Hewlett-Packard (HP) , Switzerland Tourism, Huawei, Swiss airlines, MINI by BMW, Wella, Fix Hellas, Cosmote.

 

Το βίντεο Dreams Can’t Be Quarantined είναι ένα πρότζεκτ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ένα σημαντικό νόημα. Όλα ξεκίνησαν μαζί και με την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ο Άρης Κατσιγιάννης είχε μία ξαφνική ιδέα. Άρχισε να σκέφτεται το πως μπορεί να βγει κάτι θετικό από αυτή την παγκόσμια κρίση που ζούμε. Εκεί θυμήθηκε το πόσο υλικό έχει από την Ελλάδα. Άπειρα πανέμορφα πλάνα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί κάτι πολύ όμορφο. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα για το βίντεο Dreams Can’t Be Quarantined. Μετά από άπειρες ώρες μοντάζ και την βοήθεια της δημιουργικής του ομάδας, έφτιαξε ένα βίντεο που δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Το καθολικό μήνυμα ότι τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα και ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τον ιό και όλη αυτή την κατάσταση να μας σκοτώσει τα όνειρα.

 

Ο αρχικός σκοπός αυτού του βίντεο ήταν να προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό και να παροτρύνει τους τουρίστες να μην ακυρώσουν τις διακοπές τους αλλά να τις αναβάλλουν για αργότερα και ταυτόχρονα μοιράζοντας αισιοδοξία και θετικότητα σε όποιον το δει. Κατά την διάρκεια του πρότζεκτ αυτού το βίντεο απέκτησε ένα τελείως διαφορετικό ενδιαφέρον. Έγινε μία προσπάθεια να να ενθαρρύνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Να αφηγηθεί το πως βιώνουμε εμείς ως χώρα αυτή την πρωτόγνωρη κρίση αλλά και να δώσει φωνή σε όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Στο τέλος του βίντεο προβάλλονται άνθρωποι από όλες τις πλευρές του πλανήτη στέλνοντας ο καθένας το δικό του θετικό μήνυμα. Χτυπώντας έτσι την απαισιοδοξία που έχει μαστίσει όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από την Πορτογαλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Νεπάλ, Κολομβία, Ελλάδα, Γαλλία, Αυστραλία, Αργεντινή, Νότια Κορέα, Καζακστάν, Χιλή, Αγγλία, Βολιβία, Ισπανία, Βενεζουέλα, Ινδονησία, Κουβέιτ, Πακιστάν, Μεξικό, Αίγυπτος, Πόρτο Ρίκο, Ουγκάντα, Ρουμανία, Νορβηγία, Βραζιλία, Καναδά, Σερβία, Γερμανία, Ινδία, Ντουμπάι, Εκουαδόρ, Ρωσία, Σουηδία, Ολλανδία, Σλοβακία, Κόστα Ρίκα, Λίβανο, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Πολωνία, Βέλγιο, Μαρόκο και την Κύπρο με τεράστια προθυμία μοιράστηκαν το δικό τους θετικό μήνυμα. Μέσα από αυτό το βίντεο εκφράζονται πολλές αξίες και πολλές αλήθειες που πρέπει να διαδοθούν σε όλους. Μπορεί να είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να μείνουμε θετικοί και ενωμένοι και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τα όνειρα μας δεν θα μπουν ποτέ σε καραντίνα.

 

Instagram @aris_katsigiannis

YouTube Aris Katsigiannis

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY