Μετά την μεγάλη του επιτυχία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Γλυφάδας, το ινστιτούτου πρωτοποριακής λεύκανσης δοντιών Mr. & Mrs. Pearl, άνοιξε και στην Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια του νέου ινστιτούτου, στην οδό Προξένου Κορομηλά 31, τον πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και πλήθος από γνωστούς Θεσσαλονικείς και όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον σχεδιασμό του χώρου επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects.

Η επαναστατική, οικονομική μέθοδος ήρθε στην Ελλάδα πέρσι στο κέντρο της Γλυφάδας και απέκτησε φανατικούς οπαδούς καθώς είναι ανώδυνη, γρήγορη και φιλική για τα δόντια ενώ αποτελεί και τη μέθοδο λεύκανσης που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια τους σταρ του Χόλυγουντ καθώς είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη στην Αμερική.

Με την εφαρμογή της καινοτόμου γέλης (gel) που χρησιμοποιούν και με την ενεργοποίησή της από το ψυχρό φως τεχνολογίας LED (μπλε λαμπτήρας), η επιφάνεια των δοντιών καθαρίζεται από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς να έχει την παραμικρή παρενέργεια.

Express to Impress – διαρκεί 20’ – κοστίζει 68 ευρώ – και έχει αποτέλεσμα έως 4 τόνους λευκότερα δόντια

Pearl Me – διαρκεί 40’ – κοστίζει 138 ευρώ – και έχει αποτέλεσμα έως 7 τόνους λευκότερα δόντια

Celebrity – διαρκεί 60’ – κοστίζει 168 ευρώ – και έχει αποτέλεσμα έως 9 τόνους λευκότερα δόντια

Εγκαίνια Mr. & Mrs. Pearl στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μίλυ Μαρτιώνου (Ζωγράφος), Γιώργος Μαρτιώνος, Ελένη Πρέκα  

Εγκαίνια Mr. & Mrs. Pearl στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μαρία Κοτζιά- Γιώργος Μαρτιώνος, Νίκος Τσιαπάρας (Ζωγράφος)

Εγκαίνια Mr. & Mrs. Pearl στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Περικλής Κονδυλάτος, Μέμα Σιμωνετάτου -Βασίλης Ζούλιας