Μαρίνα Αθηναίου - Marina Athinaiou - editor - {Vesper} MagazineΜoιάζουν με λαστιχάκια αλλά δεν είναι. Είναι φτιαγμένα από πλαστικό και μαζεύουν τα μαλλιά μας κομψά όμως κάθε άλλο παρά διακριτικά μπορείς να τα πεις…

Με τα scrunchies είσαι αναγκασμένη να επιλέξεις στρατόπεδο αφού είτε θα τα αποφύγεις … είτε θα τα αγαπήσεις βάζοντάς τα για τα καλά στην καθημερινότητά σου!

 

 

Ανακαλύφθηκαν μόλις το 1986 και ταξιδεύουν στον χρόνο για να φορεθούν στην εκπνοή του 2019 με μακρυμάνικες ολόσωμες φόρμες και grandpa sneakers αλλά και με πλεκτά φορέματα, μονόχρωμα looks αλλά φυσικά και με activewear.

PCP

Μάλιστα έναν χρόνο πριν ο οίκος Balenciaga λάνσαρε την δική του εκδοχή με τιμή που άγγιζε τα 200 δολάρια.

Ακόμα, το brand Mansur Gavriel παρουσίασε τα μοντέλα του με αλογοουρές πιασμένες με scrunchies.

Mansur Gavriel

Συνήθως τα βρίσκουμε πλέον δημιουργημένα από μετάξι ή οργάντζα ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είδαμε να χρησιμοποιούνται ακόμα και vintage μαντίλια Hermes για την δημιουργία τους, η οποία είναι ιδιαίτερα εύκολη και μπορείτε να τη βρείτε σε μια πληθώρα από  diy blogs.

Hermes, Vintage

Σε κάθε περίπτωση, όπως πάντα ξεχωρίζουμε τις ελληνικές δημιουργίες με αγαπημένα μας τα scrunchies του brand Marina Vernicos.

Marina Vernicos

Είναι αναμφίβολο ότι μιλάμε για ένα high fashion trend σχεδόν ονειρικό αφού θυμίζει συννεφάκια….. τυλιγμένα στα μαλλιά μας!

Marina Vernicos