Εκτός από τις υπέροχες δημιουργίες του Creative Director Demna Gvasalia του οίκου Balenciaga, τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι διάσημες καλλονές που περπάτησαν στην πασαρέλα για την παρουσίαση της συλλογής Fall 2022 couture.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities

Το fashion show ξεκίνησε με εντυπωσιακές σιλουέτες βγαλμένες από μια φουτουριστική πραγματικότητα. Δημιουργίες από neoprene και μαύρες γυαλιστερές μάσκες που κάλυπταν το πρόσωπο παρέπεμπαν σε μια άλλη, μελλοντική εποχή.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities Dua Lipa

Dua Lipa

Πολυτελή υφάσματα και υφές, με πολύ λάμψη, τονισμένοι ώμοι, πολύ στενή μέση και έμφαση στους γοφούς ήταν τα χαρακτηριστικά της κολεξιόν. Χαρακτηριστικά τα οποία θυμίζουν την σιλουέτα της Kim Kardashian, η οποία αποτελεί και μούσα του οίκου.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities Bella Hadid

Bella Hadid

Τίποτα δεν ήταν συνηθισμένο σε αυτήν την συλλογή. Υπερμεγέθη γιακάδες σε jacket και παλτό που κάλυπταν το κεφάλι και φορέματα με κωνικό σχέδιο στο πίσω μέρος που έμοιαζε με πύραυλο. Ακόμα και οι αντρικές δημιουργίες ήταν εξεζητημένες με τα ανδρικά τοπ που έμοιαζαν σαν γλυπτά.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities Nicole Kidman

Nicole Kidman

Εξίσου θαυμαστά ήταν και τα αξεσουάρ. Οι μάσκες που προαναφέραμε ήταν σχεδιασμένες από την Mercedes Benz AMG Applied Science. Τα παπούτσια είχαν και αυτά μια έντονη τριγωνική σχεδίαση, που τα έκανε να ξεχωρίζουν. Καταπληκτικές ήταν και οι τσάντες… ηχεία, μια ακόμα ματιά στο μέλλον.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities Naomi Cambell

Naomi Cambell

Την παράσταση όμως έκλεψε το φινάλε κλείνοντας το ίδιο εντυπωσιακά το fashion show με τον τρόπο που ξεκίνησε. Τα ηχηρά ονόματα, Dua Lipa, Bella Hadid, Kim Kardashian, Nicole Kidman και Naomi Cambell, γυναίκες επιτυχημένες, η κάθε μία στον δικό της χώρο, περπάτησαν στα ιστορικά σαλόνια του οίκου, με τον μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης που τις διακρίνει. Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως ήταν ο σύζυγος του Gvasalia, ο μουσικός BFRND, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του με μια ογκώδη ροζ τουαλέτα.

Balengiaca: μια επίδειξη μόδας γεμάτη celebrities ο σύζυγος του Gvasalia, ο μουσικός BFRND

ο σύζυγος του Gvasalia, ο μουσικός BFRND

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES