Η πολυετή συνεργασία της Swarovski με τον Jean Paul Gaultier συνεχίζεται με την νέα εντυπωσιακή συλλογή “Reverse” για το Φθινόπωρο Χειμώνα ’16.
Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του τα ειδικά σχεδιασμένα κρύσταλλα “Kaputt”. Aποτίνει φόρο τιμής στην τόλμη και τις αντιφάσεις και παίζει με την ιδέα της “τέλειας ατέλειας”. Οι ψυχρές αποχρώσεις και οι κοπές των κρυστάλλων «Kaputt» που θυμίζουν μετεωρίτες ταιριάζουν απόλυτα με τους διάττοντες αστέρες και τους κομήτες του θέματος της ευρύτερης συλλογής της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 «Crystal Galaxy».
“Reverse” collection – Atelier Swarovski
Η “Reverse” προσφέρεται σε δύο εκδοχές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016: σε μια πολυτελή, περίτεχνη απόδοση για τη βασική σειρά της Atelier Swarovski και σε μια δεύτερη σειρά, σχεδιασμένη για να συνδυάζεται με το καθημερινό ντύσιμο και να απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό που επισκέπτεται τα καταστήματα Swarovski ανά τον κόσμο.
“Reverse” collection – Swarovski
“Reverse” collection – Swarovski



Leave a reply