Το καλοκαίρι ξεκίνησε όμως η φύση δεν έχει αποκτήσει ακόμα τις χρυσαφένιες αποχρώσεις του. Αντίθετα βρίσκεται στο ζενίθ της άνθησής της και τα χρώματα είναι πιο λαμπερά από κάθε άλλη εποχή. Αυτή την όμορφη χρωματική παλέτα που σε γεμίζει αισιοδοξία, αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου, ακόμα και στο γραφείο, μέσα από την εμφάνισή σου.

Τα τελευταία χρόνια η μόδα, θέλοντας να βάλει το δικό της λιθαράκι στην ενίσχυση της καλύτερης ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενσωματώνει το χρώμα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας. Δίνει χρώμα σε όλων των λογιών ρούχα, από τα απλά καθημερινά έως τα ρούχα για το γραφείο. Τα εντυπωσιακά χρώματα τραβούν τα βλέμματα, αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου και σου φτιάχνουν την διάθεση.

Το Vesper Stylish Look

To #VesperStylish Girl, Terry Παγανοπούλου, έχει την ιδανική πρόταση με ένα κοστούμι σε έντονο μωβ χρώμα (Donna Martha via Saya). Συνδύασέ το με ένα σατέν πουκάμισο (Donna Martha via Saya) σε απαλό ροζ χρώμα. Ολοκλήρωσε το outfit με ασορτί παπούτσια (Nine West via Haralas) και τσάντα (Karl Lagerfeld) σε μαύρο ή nude χρώμα.

Όσες εργάζονται στο γραφείο γνωρίζουν καλά ότι ένα κοστούμι είναι ιδανικό αυτή την εποχή. Με το κοστούμι αντιμετωπίζεις την πρωινή δροσιά, πριν φτάσεις στο γραφείο. Το layering είναι ιδανικό, δίνοντας την δυνατότητα να βάζεις και να βγάζεις το σακάκι, ανάλογα με την θερμοκρασία. Παρόλο πάντως που είναι καλοκαίρι, οι περισσότερες γυναίκες φορούν το σακάκι και στο γραφείο κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγο του air condition.

Credits

Photography : YourPhotoPros.gr

Makeup & Hairstyling: Makigiaz.Com

Model & Styling : Terry Paganopoulou

Πατήστε Κλικ στην παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσει το Flipbook του VesperStylish Look.

(Κάντε διπλό κλικ στο Flipbook για να κάνετε zoom in & out | Πατήστε esc για να βγείτε από το Flipbook)

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES