Το στυλ που θα επιλέξει μια γυναίκα για τα μαλλιά της είναι πολύ σημαντικό και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την συνολική της εμφάνιση. Ανάλογα με το κούρεμα που έχει ή το χτένισμα που επιλέγει να κάνει σε μια έξοδό της, αμέσως μπορεί να αναδείξει ακόμη καλύτερα τον εαυτό της, την εξωτερική της εμφάνιση και κάποια σημεία στο πρόσωπό της.

Επίσης δεν ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα τα ίδια κουρέματα και χτενίσματα, ενώ κάποια μπορεί ακόμη και να μας μεγαλώνουν, κάτι που πιστεύω δεν το θέλει καμία από εμάς. Εδώ λοιπόν θα σου προτείνουμε ορισμένα μοντέρνα στυλ στα μαλλιά, ώστε να δεις τις τάσεις που επικρατούν την φετινή χρονιά, να πάρεις ιδέες και να δεις τι σου ταιριάζει πραγματικά.

Ας αρχίσουμε με τα κοντά κουρέματα. Το 2019 βλέπουμε ότι τα κατσαρά μαλλιά είναι πολύ στη μόδα και το επιμελώς ατημέλητο look που δημιουργούν αυτομάτως, δίνει μια εικόνα ανεμελιάς και σεξαπίλ. Επίσης είναι εύκολο να πετύχεις το συγκεκριμένο χτένισμα και μόνη σου στο σπίτι, αφού έχεις κουρέψει έτσι τα μαλλιά σου.

κοντά κατσαρά μαλλιά

Επίσης στα κοντά μαλλιά, που είναι ελαφρώς ξυρισμένα στο πλάι, μπορείς να τα κάνεις φράντζα ή να δημιουργήσεις μικρές πλεξούδες, για ένα πιο ρομαντικό χτένισμα.  Αν λοιπόν είσαι φαν του κοντού μαλλιού και σου πηγαίνει, να μην το φοβηθείς, γιατί είναι και πολύ της μόδας και μπορείς να πετύχεις διαφορετικά και εντυπωσιακά χτενίσματα.

κοντά μαλλιά με φράντζα

Σχετικά με τα μεσαίου μήκους κουρέματα, μπορείς εκεί να παίξεις με το σχήμα του προσώπου σου κι ανάλογα να κάνεις ένα χτένισμα που θα τονίζει τις γωνίες του, θα κρύβει ίσως τα μαγούλα σου ή να κάνεις αφέλειες, ειδικά αν έχεις οβάλ πρόσωπο ή μεγάλο κούτελο. Προσοχή βέβαια εδώ, γιατί οι αφέλειες αλλάζουν πολύ το πρόσωπο μας και καλό είναι να έχεις δει αν θα σου πηγαίνουν. Αν θες βέβαια να μην έχεις ένα απλό καρέ, μπορείς να δοκιμάσεις και την φράντζα.

μαλλιά μεσαίου μήκους με αφέλειες

Τέλος στα μακριά μαλλιά, οι φετινές τάσεις προστάζουν χτενίσματα με ίσιο μήκος, αντί για τα φιλαριστά κουρέματα, που επικρατούσαν παλιά. Επίσης τα κυματιστά μαλλιά,  με τις μπούκλες παραλίας, είναι σίγουρα στη μόδα για ακόμη ένα καλοκαίρι. Δίνουν στυλ και σε κάνουν πιο σέξι, αλλά και γλυκιά, ανάλογα με τι στυλ ρούχων τα συνδυάζεις. Ο κότσος και τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο σε χαλαρές εξόδους, αλλά και σε περιστάσεις όπως μια βάπτιση ή ένας γάμος, που είναι συχνές τους καλοκαιρινούς μήνες και θα προσθέσουν πόντους φινέτσας στην εμφάνιση σου!

μακριά μαλλιά πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω

μακριά μαλλιά σε κότσο

μακριά ίσια μαλλιά