Όταν ακούς παγέτες, animal print και lingerie σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι το γραφείο. Και όμως αυτά τα τρία μπορείς να τα φορέσεις στο γραφείο και να κάνεις την εμφάνισή σου πιο ενδιαφέρουσα.

Το μυστικό είναι η ποσότητα… χρειάζεσαι δηλαδή μικρές δόσεις από αυτά… Δε μιλάμε για ένα ολόκληρο φόρεμα με παγέτες ή ένα total σύνολο με animal print. Αυτό που μπορείς να φορέσεις όμως στο γραφείο είναι ένα όμορφο top που θα το συνδυάσεις με το κουστούμι σου και αμέσως θα αναβαθμίσεις το συνηθισμένο look στο γραφείο με κάτι πιο λαμπερό και εκλεπτυσμένο.

Μερικά ακόμα styling tips για τα βραδινά top και πως να τα φορέσεις στο γραφείο από το #VesperStylish girl Terry Paganopoulou

 

– Επέλεξε ένα μονόχρωμο lingerie top και όχι με σχέδια. Άσπρο και μαύρο χρώμα θα ταιριάξουν με τα πάντα αλλά και ένα χρυσό μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν θες να προσθέσεις χρώμα τότε επέλεξε πιο σκούρους τόνους όπως μπορντώ και κυπαρισσί.

– Για το top με animal print καλύτερη επιλογή είναι οι ουδέτερες αποχρώσεις όπως άσπρο και μαύρο ή καφέ και μαύρο. Απέφυγε κάποια print που έχει πιο έντονα χρώματα όπως κόκκινο.

– Οι παγιέτες είναι must σε μια βραδινή εμφάνιση αλλά στο γραφείο μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές. Γι’ αυτό διάλεξε ένα top με παγέτες σε μαύρο χρώμα ή κάτι ακόμα πιο διακριτικό όπως διαφανείς παγέτες πάνω σε ένα γλυκό ροζ χρώμα.

Μπόνους – αυτές τις γιορτινές μέρες αυτά τα 3 βραδινά top θα σας κρατάνε σε γιορτινή διάθεση όλη μέρα, ακόμα και στο γραφείο!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES