Κάθε χρόνο η pantone επιλέγει το χρώμα της χρονιάς. Μετά το “Veri Peri”, μια μωβ απόχρωση η οποία ήταν το χρώμα για το 2022, σειρά έχει το χρώμα “Viva Magenta” ως χρώμα της χρονιάς 2023. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό χρώμα, παιχνιδιάρικο το οποίο σίγουρα αιχμαλωτίζει τα μάτια. Είναι έντονο και ιδανικό για εορταστικές περιστάσεις. Αυτή την νότα χαράς φαίνεται πως θέλει να χαρίσει στην ζωή μας η pantone, ενσωματώνοντας την Ματζέντα στην καθημερινότητά μας.

Σε ποιον ταιριάζει το χρώμα Ματζέντα

Η Ματζέντα είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί είτε το δέρμα σας έχει θερμό, είτε ψυχρό υπότονο. Αυτό γιατί προέρχεται από τον συνδυασμό του κόκκινου με το μπλε, δηλαδή ενός θερμού και ενός ψυχρού χρώματος. Είναι ιδανικό για κυρίες με μεγάλο κοντράστ, δηλαδή σκούρο χρώμα στα μαλλιά και στα μάτια με πιο ανοιχτή επιδερμίδα. Μπορεί να φορεθεί όμως και από κυρίες με χαμηλό κοντραστ, δηλαδή το δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια δεν έχουν μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους. Απλά αποφύγετε να το έχετε κοντά στο πρόσωπο σε μεγάλη ποσότητα. Μπορείτε αντί για μια μπλούζα, ή ένα total Ματζέντα look, να χρησιμοποιήσετε πινελιές του χρώματος στα αξεσουάρ σας. Για παράδειγμα σε μια τσάντα, ένα φουλάρι, ένα κόσμημα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Μπορείτε όμως να φορέσετε και ένα παντελόνι σε αυτό το χρώμα, αν θέλετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Χρωματικοί συνδυασμοί της Ματζέντα

Αφού μπορεί να φορεθεί από όλους τους τύπους γυναικών, το επόμενο βήμα είναι να βρούμε τους ιδανικούς συνδυασμούς. Μπορείτε να κάνετε έναν αρμονικό συνδυασμό χρησιμοποιώντας τα κοντινά χρώματα του χρωματικού κύκλου. Όλα τα χρώματα δηλαδή που υπάρχουν ανάμεσα από το κόκκινο έως το μπλε. Το “Veri Peri” το χρώμα της προηγούμενης χρονιάς βρίσκεται δίπλα στον χρωματικό κύκλο με την Ματζέντα. Έτσι πολλά κομμάτια που αγοράσατε πέρυσι θα ταιριάζουν και με τον χρώμα της φετινής χρονιάς.

Χρωματικοί συνδυασμοί της Ματζέντα

Από την άλλη μεριά αν επιθυμείτε ένα πιο έντονο και τολμηρό συνδυασμό τότε μπορείτε να επιλέξετε το κιτρινοπράσινο χρώμα όπως το Chartrese. Το χρώμα αυτό βρίσκεται αντίθετα στον χρωματικό κύκλο και δημιουργεί καταπληκτικά color blocking outfit με την Ματζέντα.

Το VesperStylish Look

Το #VesperStylish Girl, Terry Παγανοπούλου, προτείνει ένα κομμάτι που σίγουρα θα κάνει τα βλέμματα να καρφωθούν απάνω σου. Η γούνα σε χρώμα Ματζέντα θα σου χαρίσει εντυπωσιακά outfit και θα σε κρατήσει ζεστή στις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες.

Επέλεξε να το συνδυάσει με μια απαλή ροζ πλεχτή μπλούζα, nude ροζ γόβες και τσαντάκι σαν συμπληρωματικό χρώμα, δημιουργώντας έναν ήρεμο συνδυασμό. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα άσπρο παντελόνι αφήνοντας την γούνα να κυριαρχήσει.

Credits

Photography : YourPhotoPros.gr

Makeup & Hairstyling: Makigiaz.Com

Model & Styling : 

Πατήστε Κλικ στην παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσει το Flipbook του VesperStylish Look.

(Κάντε διπλό κλικ στο Flipbook για να κάνετε zoom in & out | Πατήστε esc για να βγείτε από το Flipbook)

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES