Το 9o NGFL μπήκε  στη τελική ευθεία για την έναρξη, και σκοπεύει να εντυπωσιάσει στις  7 και 8 Μαΐου στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τους εκατοντάδες επισκέπτες που δείχνουν το ενδιαφέρον τους και παίρνουν πρόσκληση για να δουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και να παρακολουθήσουν τα fashion shows.

Σκοπός του ιδιαίτερου αυτού event για μια ακόμα φορά είναι να αποδείξει ότι η τέχνη, σε όλες της τις εκφάνσεις, εξελίσσεται και δημιουργεί παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντά ο σύγχρονος κόσμος. Αυτός είναι και ένας  τρόπος με τον οποίο οι δημιουργοί το αποδεικνύουν, μέσα από έργα τέχνης, γλυπτά, κοσμήματα και ευφάνταστα ρούχα, σε μια ανατρεπτική εκδήλωση ιδιαίτερης αισθητικής.

Ύστερα από  τρία χρόνια σχεδόν επαγγελματικής απραξίας, το NGFL επιστρέφει δυναμικά πραγματοποιώντας μάλιστα την έναρξη των δύο από τους στόχους που είχε προαναγγείλει.

Την επισημοποίηση του Graduate Fashion και τη θεσμοθέτηση του στην Ελλάδα σαν τη γέφυρα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας για τους ταλαντούχους σπουδαστές των Ελληνικών σχολών Μόδας και την αρχή της διεθνοποίησης του, με σκοπό την ολοκλήρωση  μιας Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας για τους new designers. Αυτή η αρχή επιβεβαιώνεται με την παρουσία και τη συμμετοχή της Accademia della Moda από την Ιταλία, η οποία με 2 ταλαντούχους σχεδιαστές και καλεσμένους πολλούς  επίσημους θα δώσει το παρόν μαζί με 6 Ελληνικές σχολές, το Σάββατο ώρα  17.15

9th NGFL & Graduate Fashion: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Στην υλοποίηση αυτού του project αρωγοί η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ και το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο.

Ο χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι το σημείο ένωσης της ιστορίας και του σύγχρονου πολιτισμού. Αυτός ο industrial χώρος δίπλα στη θάλασσα που ενώνει την Αθήνα με τη πόλη του Πειραιά ανταποκρίνεται απόλυτα στο concept που πρεσβεύει το event από την αρχή της ύπαρξής του.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα οι νέοι σχεδιαστές κάνουν το ντεμπούτο τους και συστήνονται στο κοινό που λατρεύει τη Μόδα και έρχεται να γνωρίσει από κοντά τις καινούριες σχεδιαστικές υπογραφές.

Η επίσημη έναρξη του event θα γίνει με την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη,  και πολλών εκπροσώπων του Τύπου.

Οι χορηγοί μας smart moving media και bianco nero θα υποδεχτούν τους παρόντες.

 

Event Info

Πότε: Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαΐου
Ώρες: 11:00 – 21:00
Πού: Περιστύλιο Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας

Διοργάνωση: Stalexpo  τηλ. 2108214687
Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES