Έλενα Κοκκαλίδου - Beauty Expert

Έλενα Κοκκαλίδου – Beauty Expert

Bρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, γι’ αυτό η beauty expert των επωνύμων Έλενα Κοκκαλίδου προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν ολοκληρωτικά την περιποίηση όλων των γυναικών, πριν φύγουν για διακοπές! Ανάμεσα στις υπηρεσίες, θα βρεις την ιδανική επιλογή για τα φρύδια σου, δίνοντας τους ένα ενιαίο και ομοιόμορφο σχήμα με μεγάλη διάρκεια.

 

Το brow lamination είναι μια δημοφιλής τεχνική στο εξωτερικό επί σειρά ετών και δίνει λύση στο πρόβλημα πολλών γυναικών με μεγάλη επιτυχία. Ιδανικό για γυναίκες με ατίθασα και γεμάτα φρύδια αλλά και για τα λεπτά και κοντά που χρειάζονται όγκο. Ξεκίνησε από τις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, που χρησιμοποίησαν την τεχνική για σίγουρα και ομοιόμορφα αποτελέσματα στα looks των μοντέλων. Πλέον η χρήση έχει επεκταθεί σε όλο το κόσμο προκαλώντας τεράστια αίσθηση.

Brow Lamination: η τεχνική που υπόσχεται τέλεια και γεμάτα φρύδια

Κάνε κι εσύ την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σου και άλλαξε το βλέμμα σου με την πιο εντυπωσιακή, ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο, το brow lamination.

Πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από την αισθητική περιποίηση, η Έλενα Κοκκαλίδου διατηρεί έναν ενημερωμένο και πλούσιο λογαριασμό στο Instagram. Μπορείς, πολύ απλά, ν’ απευθυνθείς στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.instagram.com/elenakokkalidou_beautywork/

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES