Οι στυλίστες και τα απανταχού κορίτσια της μόδας πάντα προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να προσθέσουν ενδιαφέρον στο ντύσιμό τους. Κάπως έτσι βγήκε και η νέα τάση με το δέσιμο στα μπατζάκια, μια στυλιστική κίνηση για τολμηρές!

Το trend αυτό ξεκίνησε με την βοήθεια από τα λουράκια των παπουτσιών. Αντί να τα κρύβουν κάτω από το παντελόνι, αποφάσισαν να τα δέσουν από πάνω. Όμορφα και εκλεπτυσμένα λουράκια από σανδάλια με τακούνι ή χωρίς, εσπαντρίγιες ακόμα και γόβες, πλέον διακοσμούν τα παντελόνια.  Σύντομα το στυλιστικό αυτό τρικ βρήκε πολλές φαν, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από τέτοιες εμφανίσεις. Αυτό το look είναι τέλειο με οποιοδήποτε παντελόνι έχει χαλαρά και μεγάλα μπατζάκια. Μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε στυλ, από formal μέχρι casual chic.

Φυσικά η βιομηχανία της μόδας δεν μπορούσε να μείνει πίσω γι’αυτό και ενσωμάτωσαν τα λουράκια στα παντελόνια ή δημιούργησαν μικρές ζώνες ειδικά για τα μπατζάκια. Έτσι πέρα από το γεγονός ότι αναβάθμισαν το συγκεκριμένο στυλ, πλέον δεν υπάρχει και περιορισμός στην επιλογή των παπουτσιών που θα τα ταιριάξεις. Ακόμα και τα μποτάκια ή τα αθλητικά έχουν μπει στο παιχνίδι.

Πλέον μπορείς να βρεις αρκετά παντελόνια σε διαφορετικά σχέδια με την νέα τάση και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES