Η Φαίη Σκορδά με cozy διάθεση προτείνει ένα ζεστό total look με τσάντα, ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ της εταιρίας DOCA. Εντυπωσιάζει με ένα σύνολο που αναδεικνύει την μονοχρωμία και την κομψότητα.

 Η Φαίη Σκορδά με cozy διάθεση

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει την εταιρία και δεν χάνει την ευκαιρία να το αναφέρει στην εκπομπή της αλλά και στην καθημερινότητα της. Η αγαπημένη #DocaGirl, ένα fashion icon, που χρόνια τώρα ακολουθείτε από χιλιάδες θαυμάστριες για τις στιλιστικές προτάσεις, μας συμβουλεύει πως ένα κλασσικό κομμάτι μπορεί ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο και να μας συντροφεύει στην καθημερινότητα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάθε μήνα, η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά να ανανεώνει το νέο τεύχος του καινοτόμου Doca app και να το παρουσιάζει στην εκπομπή της με αγάπη!

 Η Φαίη Σκορδά με cozy διάθεση

Ανακάλυψε τώρα και εσύ τις προτάσεις της Φαίης Σκορδά, καθώς και αμέτρητους συνδυασμούς από μοδάτα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ στο #DocaApp –Interactive fashion magalogue.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, λοιπόν, και κατέβασε ή ανανέωσε το #DocaApp τώρα την νέα extra SALE έκδοση του Ιανουαρίου + Φεβρουαρίου και ταξίδεψε εντελώς δωρεάν σε ένα μαγικό κόσμο μόδας και ομορφιάς.

 

Το DocaApp είναι διαθέσιμο σε Google Play & App Store

#DocaApp –  #DOCAMagalogue

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...