Η Eleven The Fashion Project, η μοναδική εμπορική έκθεση αποκλειστικά για τη γυναικεία ένδυση, επέστρεψε ανανεωμένη και παρουσιάζει πάνω από 130 brands στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της Eleven The Fashion Project, κος Χρήστος Δούκας, λέει για την έκθεση.

“Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου 2023, θα στείλουμε όλοι μαζί από την καρδιά της Αθήνας ένα ισχυρό μήνυμα: η ελληνική μόδα έχει βαθιά ιστορία, δυναμικό παρόν και φωτεινό μέλλον. Η ελληνική μόδα είναι εδώ, με πάθος για δημιουργία και όραμα για το μέλλον.

Πιστή στην άψογη αισθητική και βασισμένη στα πρότυπα διεθνών οργανώσεων, η Eleven The Fashion Project είναι εδώ να στηρίξει την ελληνική μόδα, ως ένα θεσμό με εξωστρέφεια. Είναι εδώ να τη βοηθήσει να ταξιδέψει εκτός γεωγρα- φικών και χρονικών συνόρων. Να γίνει διεθνής και διαχρονική, όπως της αξίζει.

Eleven The Fashion Project: μια ανάσα πριν την έναρξη της έκθεσης γυναικείας ένδυσης

Συγχρόνως, όμως, θέλουμε να ενδυναμώσουμε τους μεταξύ μας δεσμούς, να γνωριστούμε όλοι καλύτερα και να δούμε να αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και να χτίζονται νέες σχέσεις. Γιατί η ελληνική μόδα είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας. Εκεί που συναντιούνται επί τρεις ημέρες οι καλύτεροι κατασκευαστές και σχεδιαστές, με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας αλλά και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.”

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES