Είμαστε στο μεταίχμιο μιας σημαντικής καινούριας εποχής και χαιρόμαστε που γινόμαστε κομμάτι αυτής. Με σεβασμό στην καινοτομία, την έμπνευση, την ποιότητα και το δημιουργικό πνεύμα, ο εμβληματικός χώρος του Ζαππείου Μεγάρου θα υποδεχτεί για 4η φορά την Eleven The Fashion Project, από 1 έως 3 Ιουλίου 2023.

Eleven the Fashion Project: Μια έκθεση-θεσμός για τη γυναικεία μόδα

Νέοι σχεδιαστές και κατασκευαστές, γνωστά brands με κλασικό ή avant-garde ύφος, όλοι θα παρελάσουν σε μια γιορτή μόδας με πολλά happenings και θα παρουσιάσουν τις νέες χρωματικές τάσεις, τα νέα σχέδια και υφάσματα του φθινοπώρου/χειμώνα 2023-2024. Η έκθεση-θεσμός για το ελληνικό γίγνεσθαι φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές µε τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, showrooms, αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας και influencers.

Eleven the Fashion Project: Μια έκθεση-θεσμός για τη γυναικεία μόδα

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη στήριξη και την εξωστρέφεια των εταιρειών μόδας μέσω της προσέλκυσης επενδυτών, ξένων αγοραστών και διεθνών ΜΜΕ, ώστε να αναδειχθεί το «greek chic» ως σήμα κατατεθέν, καθιστώντας την Αθήνα μια ανερχόμενη πρωτεύουσα μόδας.

Στις 1, 2 & 3 Ιουλίου 2023 σας περιμένουμε ξανά στο Ζάππειο Μέγαρο, σε µία ακόμα πιο άρτια διοργάνωση.

 

Info

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 1 Ιουλίου έως και Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023*

10.00 – 20.00

 

*Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου εκλογών, η έκθεση μεταφέρεται στις 8-10 Ιουλίου 2023.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES