Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix επανέρχεται με την 3η σεζόν που υπομονετικά ένα χρόνο τώρα. Η σειρά “Emily in Paris” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου 2022 και με αυτό τον τρόπο θα περάσουμε τις γιορτές τον Χριστουγέννων με τον πιο όμορφο τηλεοπτικό τρόπο! Ετοιμαστείτε λοιπόν, χουχουλιάστε στον καναπέ, πάρτε το αγαπημένο σας σνακ και απολαύστε 10 νέα επεισόδια σερί ή όπως εσείς προτιμάτε.

Emily in Paris: αντίστροφη μέτρηση για την 4η σεζόν

Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι η Emily αποφασίζει να μείνει στο Παρίσι και να συνεργαστεί με την Συλβή. Νέοι μπελάδες την περιμένουν στο χώρο της εργασίας της με την ενδιαφέρουσα σχέση αγάπης και μίσους ανάμεσα στις δύο γυναίκες να συνεχίζεται στην 3η σεζόν.

Emily in Paris: αντίστροφη μέτρηση για την 4η σεζόν

Μπελάδες όμως την περιμένουν και στα ερωτικά της αφού βρίσκεται ακόμα μια φορά ανάμεσα στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Γαμπριέλ, και έναν άνθρωπο με τον οποίο φαίνεται να μοιράζεται όμορφες στιγμές, τον Άλφι.

Emily in Paris: αντίστροφη μέτρηση για την 4η σεζόν

Ίσως να μην γνωρίζουμε πως θα καταλήξουν τα πράγματα στη ζωή της Έμιλη όμως ένα είναι σίγουρο, το Netflix θα προχωρήσει και στην 4η σεζόν.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES