Το λεγόμενο καρέ αποτελεί ίσως το πιο διαχρονικό κούρεμα όλων των εποχών. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα ενώ δεν μας περιορίζει στις στυλιστικές μας επιλογές ούτε στο ελάχιστο. Αντιθέτως μας εμπνέει συνεχώς να δημιουργούμε outfits “με χαρακτήρα”.

Η πιο πρόσφατη εκδοχή ωστόσο, ακούει στο όνομα “flob” και συνήθως το βλέπουμε με χωρίστρα στη μέση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UALA Greece (@uala_gr)

Ουσιαστικά πρόκειται για την τάση στα μαλλιά μετά το lockdown που δεν θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε λόγω του στυλ αλλά και της άνεσης που μας χαρίζει. Η τάση λοιπόν ξεκίνησε φέτος τον χειμώνα αλλά συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά και το καλοκαίρι.

Ο συγκεκριμένος τύπος κουρέματος κολακεύει τη δομή του προσώπου μας και πέφτει όμορφα πάνω από τα ζυγωματικά μας. Ένα έντονο κραγιόν στις αποχρώσεις του κοράλι ή του έντονου ροζ μπορεί πραγματικά να το απογειώσει.

 

 

Γεγονός είναι ότι πρόκειται για ένα hairstyle που μπορεί να υπογραμμίσει το power dressing αφού είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Από το γραφείο έως το meeting και από την έξοδο για μεσημεριανό φαγητό έως τα after drinks, μοιάζει με μια αλάνθαστη επιλογή.

Το flob βρίσκεται μέσα σε αμέτρητες πρόσφατες καμπάνιες πολλών fashion brands παγκοσμίως, αλλά και σε σειρές του Netflix, όπως στις επιλογές της πρωταγωνίστριας του “I care a lot”, Rosamund Pike, αλλά αποτελεί και την τελευταία επιλογή του αγαπημένου μας  it girl, της Alexa Chung.

Τολμήστε το άφοβα!

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES