Η επιστημονική ομάδα των SkourasMed, με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάπλασης, δημιούργησε έναν δερματολογικό ορό κορυφαίας αναπλαστικής αξίας, με ρετινόλη ψηλής απόδοσης στην ιδανική, για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, συγκέντρωση 0.4%, ενισχυμένος με κερί carnauba και εκχύλισμα ινδοκάρυδου για ταχύτερη δράση και αντιοξειδωτική προστασία.

Φθινοπωρινή αναγέννηση και φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων με την ιατρική γνώση των SkourasMed!

Ο ορός 0.4% Pure Retinol λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και καταπολεμά τις δυσχρωμίες χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Δραστικός ορός ρετινόλης για πιο ευαίσθητα δέρματα, με ρετινόλη υψηλής καθαρότητας (0.4%) που καταπολεμά τα ήπια σημάδια γήρανσης, μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει θεαματικά το ανάγλυφο της επιδερμίδας. Οι φορείς λιπιδίων του κεριού carnauba προσφέρουν ταχύτερη διαδερμική διείσδυση και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ερεθισμών.

 

Τα SkourasMed είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.

 

Ανακάλυψε μια απολαυστική ιστορία περιποίησης, αναγέννησης και προστασίας της επιδερμίδας, με τη δερματολογική υπογραφή των SkourasMed στο επίσημο e-shop: www.skourasmed.com/cosmetics/.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES