Τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται επιπλέον από τον ήλιο και την θάλασσα. Γιαυτό το λάδι μαλλιών Natural Hair Elixir της Bioselect, που κάνει δώρο το vesper σε 3 τυχερές είναι το must have beauty item του καλοκαιριού.
Το Natural Hair Elixir είναι ένα ελιξίριο μαλλιών με 100% φυσικό φωτοπροστατευτικό παράγοντα. Το πολύτιμο λάδι από το δέντρο karanja απορροφά τη UVB ακτινοβολία και προστατεύει την τρίχα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Περιέχει Dictamelia που ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητά τους. Τα έλαια αβοκάντο, χοχόμπα και baobab ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά χαρίζοντας τους υγεία και λάμψη. Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Περισσότερες πληροφορίες αλλά και υπέροχα νέα από την Bioselect μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link.
Website: www.bioselect.gr
Eshop: www.bioselecteshop.com
Facebook: bioselect.gr
Instagram: www.instagram.com/bioselect_official
Διάρκεια του Διαγωνισμού
O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:59μμ.
Ο τυχερός ή η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό.
Όροι και προϋποθέσεις.
– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.
– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Ελλάδας & Κύπρου.
– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με απαντητικό email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 20/07/2016, στο email που θα του αποσταλεί από το περιοδικό. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το νέο email.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.
Leave a reply