Οι γυναίκες δίνουμε πολύ σημασία στα αξεσουάρ την ώρα που ετοιμαζόμαστε είτε για να πάμε στην δουλειά μας, είτε για διασκέδαση. Τα αξεσουάρ, είναι η αλήθεια, ότι μπορούν να μεταβάλλουν αμέσως μια εμφάνιση από σικ σε πιο girly ή  το ανάποδο, δηλαδή να κάνουν ένα στυλ ντυσίματος που δείχνει πιο σοβαρό, να είναι πιο χαλαρό. Ένα από τα αξεσουάρ που βλέπουμε πολύ συχνά από την άνοιξη είναι το headband. Πώς θα φορέσεις εσύ λοιπόν το νέο trend;

Το headband είναι μια μόδα που επιστρέφει από την εποχή περίπου της δεκαετίας του ’80  και βλέπουμε ότι έχει αγαπηθεί ακόμα και από διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ. Δίνει ένα πιο γλυκό ύφος στην γυναίκα ενώ μπορείς να διαλέξεις κάτι πιο κλασικό, όπως μια μαύρη βελούδινη κορδέλα ή μια πιο φωτεινή και υφασμάτινη ή μάλλινη, ανάλογα με το που έχεις να πας.

Όπως και να έχει είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που με το κατάλληλο μάλιστα μακιγιάζ θα τονίσει αμέσως το πρόσωπό σου. Άσε που αν μια μέρα δεν έχεις προλάβει να φτιάξεις τα μαλλιά σου, και βιάζεσαι για να φύγεις από το σπίτι, φοράς ένα headband, κάνεις τα μαλλιά σου έναν κότσο και έτσι πολύ γρήγορα και εύκολα θα έχεις φτιάξει ένα bun.

headband με κότσο

headband μαύρο

μάλλινο headband

floral headband

κόκκινο headband