Αγαπάμε το ιδιαίτερο και καλόγουστο στυλ της, τους έξυπνους, chic και πρωτότυπους συνδυασμούς που κάνει στις εμφανίσεις της αλλά και φυσικά και το ότι έκτος από ένα από τα πιο γνωστά It girls είναι και ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι με πλούσιο βιογραφικό καθώς και ορισμένα βιβλία στο ενεργητικό της, όπως το ΙΤ.

https://www.instagram.com/p/_cesVkA8qC/

Αυτή τη φορά όμως, με αφορμή την συνεργασία της με το brand Code8 και μια συνέντευξη που έδωσε στην Vogue (για το κανάλι στο youtube της οποίας έχει κάνει παλαιότερα μια σειρά από video σχετικά με τη βιομηχανία της μόδας), μας αποκάλυψε ένα beauty tip το οποίο ακολουθεί πιστά.

Η ίδια θεωρεί ότι όλη η μαγεία στις βλεφαρίδες δεν βρίσκεται στη μάσκαρα αλλά στο πόσο καμπυλωτές είναι. Χωρίς το “θαυματουργό” γύρισμα των βλεφαρίδων με το ειδικό ψαλιδάκι, θεωρεί ότι καμία μάσκαρα δεν μπορεί να “αποδώσει καρπούς” κάνοντας τες να φαίνονται πραγματικά όμορφες.

Από την άλλη πρέπει να γνωρίζουμε πως να πραγματοποιούμε αυτή τη διαδικασία.

Εκείνη προτείνει τα εξής: Για να χρησιμοποιήσουμε σωστά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες χρειαζόμαστε και ένα σεσουάρ ώστε να το ζεστάνουμε στον αέρα του για 15 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει ωστόσο να θερμανθεί ναι μεν χωρίς όμως να καεί.

Ύστερα πιέζουμε στη βάση και το κέντρο της βλεφαρίδας μας για λίγα δευτερόλεπτα με προσοχή και χωρίς να βάζουμε μεγάλη δύναμη γιατί μπορεί να τραυματίσουμε τις βλεφαρίδες μας. Μια- δύο φορές σε κάθε βλεφαρίδα, είναι αρκετές.

Επιπλέον χτενίσετε τα φρύδια σας για ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο και περιποιημένο αποτέλεσμα που θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σας!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS