Ο οίκος Carolina Herrera παρουσιάζει το Heart for Hope, μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η οποία γεννήθηκε στα πλαίσια της πανδημίας του COVID-19 με σκοπό την έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων, που χρειάζονται βοήθεια σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς. Έτσι, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα προσφέρεται το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των τσαντών και λοιπών αξεσουάρ στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον οίκο.

Heart for Hope - μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία από τον οίκο Carolina Herrera

Η θρυλική ιδρύτρια του οίκου, γυναίκα-συνώνυμο της λέξης «κομψότητα», που έχει ντύσει με τις δημιουργίες της προσωπικότητες όπως η Τζάκι Κένεντι, μεταλαμπαδεύει μεταξύ άλλων το μήνυμα, πως πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ να επιλέγουμε να βρίσκουμε τη χαρά της ζωής- Alegría de vivir. Καθώς ο οίκος ανέκαθεν τιμούσε τις έννοιες της ενότητας και της ελπίδας, επιθυμεί να δώσει φώνη στην κοινότητά του, προσκαλώντας μας να βοηθήσουμε συλλογικά στο να επιτελεστεί μια σημαντική, πολυπόθητη αλλαγή.

Heart for Hope - μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία από τον οίκο Carolina Herrera

Το ταξίδι των δημιουργιών έχει ως αφετηρία το Ατελιέ Δέρματος στην Ισπανία, ένα πρότζεκτ πάθους για την Carolina Herrera. Η αμείωτη αφοσίωση, οι εις βάθος γνώσεις, η ευαισθησία κι η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια εκ μέρους των τεχνιτών είναι φανερά σε κάθε ραφή και κομμάτι δέρματος. Αυτά τα στοιχεία, καθώς και το πάθος, το φιλότιμο κι η φροντίδα όσων συμμετέχουν στη διαδικασία κατασκευής τους, είναι που προσδίδουν στα προϊόντα τη μοναδική ποιότητα, που αναγνωρίζουν κι αναμένουν οι πελάτες του οίκου. Αυτή ακριβώς η ιδιότητα συναντάται στις πλέον αναγνωρίσιμες δημιουργίες Carolina Herrera, όπως οι Andy, Matryoshka, Bimba, κι επεκτείνεται έως και τα νεότερα μέλη της CH Insignia οικογένειας, Metropolitan, Initials και Doma.

Έτσι, αφού φτάσουν στα χέρια των κατόχων τους, αποκτούν ζωή κι είναι έτοιμα να γίνουν κομμάτι μια πορείας γενεών. αντανακλώντας τον χαρακτήρα και τις ιστορίες, που συλλέγονται κατά τη χρήση τους σε βάθος χρόνου.

Heart for Hope - μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία από τον οίκο Carolina Herrera

Wes Gordon & Carolina Andriana Herrera

Τώρα δίνεται σε εμάς και στον οίκο η ευκαιρία να συνεργαστούμε σε ουσιαστικό επίπεδο, να συνεχίσουμε να αφηγούμαστε ιστορίες μέσα από τις μοναδικές χειροποίητες CH δημιουγίες, αλλά και να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο. Σε κλίμα έκφρασης ευγνωμοσύνης και προθυμίας για προσφορά βοήθειας κι αλληλεγγύης, μέσα από την Heart for Hope ο οίκος ευελπιστεί να μοιραστεί την καθοριστική κι ενωτική Alegría de vivir.

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην CH Carolina Herrera Boutique στο Golden Hall:

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 151 23, 1ος όροφος

Τ: 21 0681 7201

 #ChooseHope

 
 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS